Image

Ervaringen

Martijn

Een fantastische en voornamelijk een magische truffelreis met een dosis power waar ik de dagen erna nog op kan teren. Oerkrachten ervaren, tot één zijn met de elementen, tot diepere inzichten in je bestaan. Een truffelreis die mij zoveel power gaf wat ik op geen enkele wijze ooit zó intens heb ervaren.

Anne en Karlijn nemen je veilig mee op een reis en die in mijn geval een cadeau van het universum was. Met warme bombastische klanken, tot gevoelige muziektonen die je ziel strelen en je oneindig lijken mee te nemen in je sessie. Het was in één woord een 'hemelse ervaring' en daarnaast toch ook weer zó aards! Inzichten in jezelf tot collectieve gedachten en ervaringen.

Bedankt dames voor deze experience. Jullie hebben het geweldig verzorgd en ik heb me geen moment onveilig of niet op mijn gemak gevoeld. Ik beveel de dames dan ook van harte aan voor iedereen die meer van zichzelf wil gaan ontdekken of juist meer wil helen!

Brenda

Dank dank dank voor het begeleiden van een fantastische reis, die inderdaad met geen woorden en/of tekening te beschrijven is.

Voor mij persoonlijk is het een prachtige liefdevolle reis geweest met mooie inzichten en m’n hart gevuld met liefde en licht om de wereld een stukje mooier te mogen maken.

Dank ook voor de prachtige muziek. Heerlijk om zo af en toe weer bij weg te zakken en mee te bewegen op de golven van liefde en warmte.

Rashnu

De reis heeft mij veel nieuwe en waardevolle inzichten gegeven, plus een welkome ontlading van veel spanningen in mijn lichaam.

Karlijn en Anne wisten gedurende de hele dag een warme, aangename en veilige atmosfeer te scheppen waarin ik mij welkom voelde en mij durfde in te laten met alles wat zich maar aandiende. De combinatie van lichaamswerk, emotiewerk, de truffelreis  en proceswerk in een relatief kleine groep vind ik echt een gouden greep. 

Rachid

Het was een prachtige dag onder super begeleiding waarin ik veel diepe inzichten en heling heb ontvangen over mijn negatieve patronen en blokkades.

Esther
Afgelopen vrijdag deed ik voor het eerst een truffelceremonie onder begeleiding van Anne en Karlijn. Het was ontzettend bijzonder. Anne en Karlijn creëren een hele fijne, rustige en liefdevolle sfeer. De ruimte en (live) muziek waren prachtig. De reis die ik maakte was intens maar mooi, en ik vond het heel fijn dat er daarna nog genoeg tijd was om te landen, na te praten en te doen wat goed voelde.  Het heeft zeker iets in mij losgemaakt en ik wil absoluut nog eens een reis maken.
Tjeerd

Voor iedereen die de magische werking van truffels in een warme, veilige setting wil ervaren zou ik de ceremonies van Anne en Karlijn echt van harte aanbevelen. Wat was het een heerlijke dag! Ze scheppen samen een hele fijne sfeer, waarin deelnemers volledig zichzelf kunnen zijn en uitgenodigd worden om zichzelf helemaal over te geven aan het moment. Met mooie sjamanistische rituelen en symbolen, verhalen, prachtige muziek, lichaamswerk, meditaties en ademwerk begeleiden ze je naar een staat van zijn waarin diepe ontspanning, verwondering en dankbaarheid gevoeld worden. Hierbij ontstaat ook automatisch een diepe connectie met elkaar. Ze begrijpen heel goed welke processen iemand door kan maken, en staan ze met hun volledige aandacht voor je klaar. Mijn innerlijke reis was prachtig, maar ik heb minstens zo genoten van het samen dansen (en de overheerlijke chocolade). En het eten ter afsluiting was goddelijk, maar ook ontzettend gezellig. Niks dan lof voor deze fantastische vrouwen, samen vormen ze een perfect duo voor dit werk. Ik denk dat iedereen met een warmer hart uit de ceremonie komt. Grote inspiratie, dank daarvoor!! 

Lorain

If you are looking for an authentic, loving and safe space to journey with truffles, then I can highly recommend these beautiful souls as facilitators! I have journeyed with plant medicines before and I was waiting for “the right people” to journey again. Anne and Karlijn worked beautifully together to create a harmonious safe space for the whole day. They shared from their authentic truth which is based on their respect for Nature, Shamanic traditions, their own various life experiences, and most importantly from their Heart and Soul. They led by example and invited us to connect and be in our truth too. This set a very trusting space for us to go on our inner journey with the truffle. They also provided beautiful (live) music and a nourishing meal to end the day.  I am extremely grateful I found TruffelCeremonies!