Image

Ervaringen

Martijn

Een fantastische en voornamelijk een magische truffelreis met een dosis power waar ik de dagen erna nog op kan teren. Oerkrachten ervaren, tot één zijn met de elementen, tot diepere inzichten in je bestaan. Een truffelreis die mij zoveel power gaf wat ik op geen enkele wijze ooit zó intens heb ervaren.

Anne en Karlijn nemen je veilig mee op een reis en die in mijn geval een cadeau van het universum was. Met warme bombastische klanken, tot gevoelige muziektonen die je ziel strelen en je oneindig lijken mee te nemen in je sessie. Het was in één woord een 'hemelse ervaring' en daarnaast toch ook weer zó aards! Inzichten in jezelf tot collectieve gedachten en ervaringen.

Bedankt dames voor deze experience. Jullie hebben het geweldig verzorgd en ik heb me geen moment onveilig of niet op mijn gemak gevoeld. Ik beveel de dames dan ook van harte aan voor iedereen die meer van zichzelf wil gaan ontdekken of juist meer wil helen!

Brenda

Dank dank dank voor het begeleiden van een fantastische reis, die inderdaad met geen woorden en/of tekening te beschrijven is.

Voor mij persoonlijk is het een prachtige liefdevolle reis geweest met mooie inzichten en m’n hart gevuld met liefde en licht om de wereld een stukje mooier te mogen maken.

Dank ook voor de prachtige muziek. Heerlijk om zo af en toe weer bij weg te zakken en mee te bewegen op de golven van liefde en warmte.

Rashnu

De reis heeft mij veel nieuwe en waardevolle inzichten gegeven, plus een welkome ontlading van veel spanningen in mijn lichaam.

Karlijn en Anne wisten gedurende de hele dag een warme, aangename en veilige atmosfeer te scheppen waarin ik mij welkom voelde en mij durfde in te laten met alles wat zich maar aandiende. De combinatie van lichaamswerk, emotiewerk, de truffelreis  en proceswerk in een relatief kleine groep vind ik echt een gouden greep. 

Rachid

Het was een prachtige dag onder super begeleiding waarin ik veel diepe inzichten en heling heb ontvangen over mijn negatieve patronen en blokkades.

Esther
Afgelopen vrijdag deed ik voor het eerst een truffelceremonie onder begeleiding van Anne en Karlijn. Het was ontzettend bijzonder. Anne en Karlijn creëren een hele fijne, rustige en liefdevolle sfeer. De ruimte en (live) muziek waren prachtig. De reis die ik maakte was intens maar mooi, en ik vond het heel fijn dat er daarna nog genoeg tijd was om te landen, na te praten en te doen wat goed voelde.  Het heeft zeker iets in mij losgemaakt en ik wil absoluut nog eens een reis maken.
Tjeerd

Voor iedereen die de magische werking van truffels in een warme, veilige setting wil ervaren zou ik de ceremonies van Anne en Karlijn echt van harte aanbevelen. Wat was het een heerlijke dag! Ze scheppen samen een hele fijne sfeer, waarin deelnemers volledig zichzelf kunnen zijn en uitgenodigd worden om zichzelf helemaal over te geven aan het moment. Met mooie sjamanistische rituelen en symbolen, verhalen, prachtige muziek, lichaamswerk, meditaties en ademwerk begeleiden ze je naar een staat van zijn waarin diepe ontspanning, verwondering en dankbaarheid gevoeld worden. Hierbij ontstaat ook automatisch een diepe connectie met elkaar. Ze begrijpen heel goed welke processen iemand door kan maken, en staan ze met hun volledige aandacht voor je klaar. Mijn innerlijke reis was prachtig, maar ik heb minstens zo genoten van het samen dansen (en de overheerlijke chocolade). En het eten ter afsluiting was goddelijk, maar ook ontzettend gezellig. Niks dan lof voor deze fantastische vrouwen, samen vormen ze een perfect duo voor dit werk. Ik denk dat iedereen met een warmer hart uit de ceremonie komt. Grote inspiratie, dank daarvoor!! 

Lorain

If you are looking for an authentic, loving and safe space to journey with truffles, then I can highly recommend these beautiful souls as facilitators! I have journeyed with plant medicines before and I was waiting for “the right people” to journey again. Anne and Karlijn worked beautifully together to create a harmonious safe space for the whole day. They shared from their authentic truth which is based on their respect for Nature, Shamanic traditions, their own various life experiences, and most importantly from their Heart and Soul. They led by example and invited us to connect and be in our truth too. This set a very trusting space for us to go on our inner journey with the truffle. They also provided beautiful (live) music and a nourishing meal to end the day.  I am extremely grateful I found TruffelCeremonies!

Fien

Geen woorden voor deze bijzondere ervaring. Een reis waarin ik weer in contact kwam met moeder aarde en mijn eigen vrouwelijke krachten. Energieën die ik dagen later nog voel stromen. Ik voel me dieper geaard in mijn lichaam en dichter bij mijn hart.
Anne en Karlijn werken vanuit hun hart en dat voel je. Zij creëren een veilige, open sfeer tijdens de ceremonie waarbij alles gevoeld en gehoord mag worden. Hierdoor ontstaat er een mooie verbintenis met de groep. Bedankt lieve vrouwen voor het begeleiden van deze prachtige reis!"

Paul

De reis heeft mij zelf veel inzichten bezorgd en nog steeds ben ik druk in mijn hoofd bezig met wat ik heb ervaren en gevoeld. Het belangrijkste is dat ik mij bewust ben geworden dat ik al een lange tijd gespannen was en angstige gevoelens had. Hierdoor was mijn stemming ook vaak een beetje somber. In mijn reis heb ik overwegend positieve emoties en warmte ervaren en het bijzondere is dat deze emoties en gedachten nog steeds aanwezig zijn. Het voelt daarmee of er een last van mijn
schouders is gevallen. Ik hoop dat ik deze positieve houding ook kan vasthouden in de toekomst. Het zou daarom een understatement zijn om te zeggen dat deze ceremonie mijn verwachtingen heeft overtroffen 🙂

Tamara

Mijn eerste reis met de truffel, bijzonder, intens, diep, playfull, zacht met prachtige inzichten. Anne en Karlijn creëren een veilige setting waarbij we starten met bodywork om uit het hoofd naar het hart af te zakken. Alles is welkom en mag er zijn. De ruimte is ingericht met mooie elementen, bloemen op een prachtige locatie.
Tijdens de reis voel ik de aanwezigheid van hen beide, constant. Voor mij voldoende om te ervaren dat ik alles aan kan en de inzichten en hetgeen de truffel mij laat zien helemaal kan ontvangen. De wijsheid van de vrouwen is groot, op elkaar afgestemd en complementair aan elkaar. Ze zijn volledig aanwezig, delen hun liefde voor de truffel, elkaar, de groep en zichzelf.
Mooie muziek die mij meeneemt in de reis, mij laat dansen, zingen, voelen en een sterk gevoel van staan in mijn kracht, aanwezig zijn. Celebrating life with everything there is.
We sluiten de prachtige reis af met elkaar, heerlijke voedende, kleurrijke maaltijd. Er is geen tijd waardoor er alle tijd is om op mijn tempo de sacred place te verlaten en mijn inzichten mee te nemen de wereld in.