GROEPSCEREMONIES

Groepsceremonies

Gedurende het jaar organiseren wij maandelijks groepsceremonies in en nabij Amsterdam. In een groepsceremonie komen we samen met een  intieme groep, meestal variërend tussen de 8 en 14 personen. We gebruiken de truffel in een therapeutische setting om tot een ruimer en dieper bewustzijn te komen in onszelf voor verdieping, heling en groei.

Wij hebben als facilitators veel ervaring en expertise in het neerzetten van een veilig en krachtig energetisch veld. Dat veld creëren we met elkaar, het is een co-creatie van ons als facilitators met alle deelnemers in de ceremonie. Samen stappen we in het veld van het onbekende, het mysterie en de magie. 

Bij interesse in een ceremonie plannen we een gratis online intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis, beantwoorden we eventuele vragen en krijg je dieper inzicht in je intentie.

Boek direct je online intake sessie
Kosten voor deelname

Kosten voor deelname aan een groepsceremonie zijn € 299,- (*) voor een volledig verzorgde dag in een ceremoniële ruimte inclusief persoonlijke begeleiding, magic truffels, biologische maaltijd en aftercare op de dag zelf.

(*) Indien er een zakelijke factuur gewenst is, brengen we 21% BTW in rekening. 

Integratiesessie

Optioneel en zeer aanbevolen na een groepsceremonie. Uit eigen ervaring weten wij hoe belangrijk het is de inzichten uit de ceremonie goed te integreren in je dagelijkse leven. Wij zeggen altijd: de ceremonie zelf is 50% van het werk en de andere 50% start als de ceremonie voorbij is.

Tijdens de integratiesessie creëren wij een veilige ruimte om de inzichten die je hebt ontvangen te delen. Wij helpen je om de inzichten te integreren in je dagelijks leven en om te zetten tot concrete actie. Tijdens deze sessie brengen wij lichaam, mind en hart op 1 lijn, zodat je gegrond en vol vertrouwen de volgende stappen kan zetten op jouw unieke levenspad.

Kosten: € 150 (inclusief btw) voor een sessie van 1 - 1,5 uur

Wat bieden wij nog meer

Truffel Ceremonie & Coaching pakketten

Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkelpad is het aan te raden een truffel ceremonie pas te starten nadat we een aantal coaching/therapie sessies hebben gedaan. Hierdoor kunnen we bouwen aan een stevige ik-sterkte en kan je de truffel ceremonie optimaal ervaren, ontvangen en integreren. De coaching sessies na de ceremonie zijn gericht op integratie en concrete actie. In het intake gesprek kijken we naar de precieze invulling van sessie(s) voor en na de ceremonie.

Een truffelceremonie kan een levensveranderende ervaring zijn en stukken uit het onbewuste naar boven halen, waar je echt klaar voor moet zijn. Het is belangrijk stevig in jezelf te staan om die aan te kunnen kijken en integreren.

In de coaching sessies gaan we op onderzoek om te kijken waar in je leven je een shift wilt ervaren. We onderzoeken blokkades, angsten en schijnen licht op waar dit in je leven is ontstaan. We helpen je bij het doorzien van gedragspatronen, coping-mechanismen en conditioneringen van vroege levenservaringen. Door coaching en een ceremonie te combineren ontstaat er een verruimd bewustzijn en meer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen.

Onderstaand de prijzen voor coaching en support pakketten, die extra te boeken zijn: 

  • Support level 1:  2 coaching sessies: 300 euro*
  • Support level 2:  4 coaching sessies: 550 euro*
  • Support level 3:  6 coaching sessies: 750 euro*

(*) prijzen inclusief BTW

Contra-indicaties

Bij sommige aandoeningen is het niet aan te raden om truffels te nemen, zoals hartaandoeningen, psychose gevoeligheid en schizofrenie. Ook bij gebruik van (sommige) medicatie is het af te raden met truffels te werken. Neem contact met ons op als dit op jou van toepassing is.

Image