Een 5-daagse retreat met de magische truffels
22 t/m 27 September 2023 - Nederland

We nemen je mee op reis naar de diepte van je hart en ziel, voor verdieping, heling en groei. Deze deep dive retreat is voor diegenen die de roep voelen voor diepgaande transformatie. Heel je verleden, vind je purpose en creëer een blijvende verandering in je leven in deze 5-daagse retreat.


De belangrijkste elementen in de retreat zijn twee truffel ceremonies. Daarnaast is er uitgebreid de tijd voor voorbereiding,  integratie en ontspanning met sharings, lichaamswerk, tijd voor reflectie en ruimte om te verbinden met jezelf en elkaar.

Een vegetarische chef zal heerlijk voor ons koken. We verblijven in een high end retreat plek met een prachtige ceremoniële ruimte en een groene tuin om te genieten van de natuur om ons heen. Binnen en buiten het huis zijn vuurplekken aanwezig, evenals een hottub en sauna zodat we onze eigen wellness kunnen creëren.

Meld je direct aan
Image


Truffel-Ceremonies-Info

Anne & Karlijn hebben ruim 10 jaar ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantmedicijnen en zijn overtuigd van de verdiepende en helende werken die het werken met geestverruimende planten brengt. We hebben gewerkt met verschillende plantmedicijnen en geleerd van inheemse stammen en sjamanen van over de hele wereld.

Met Truffel Ceremonies hebben we onze eigen set & setting gecreëerd vanuit onze authentieke belichaming en ervaring. We gebruiken de wijsheid van ons lokale plantmedicijn: de magische truffel. Het is onze missie mensen terug te brengen naar hun authentieke zelf en wijsheid van het hart.

Ben jij klaar voor een deep dive?

Psilocybine is de werkzame stof in de magische truffel en is legaal in Nederland. Het is bewezen dat magic truffles kunnen bijdragen aan het transformeren en genezen van burn-out klachten, depressie en angststoornissen. Ze hebben het vermogen om diep in onze onderwereld door te dringen en ons te laten zien wat er in ons onderbewustzijn ligt opgeslagen en aan het licht wil komen. Dit is waarom het werken met psilocybine soms verder kan gaan dan andere vormen van therapie.

Het reizen met de truffel kan ons opnieuw verbinden met onze authentieke zelf en gevoel van diepe verbondenheid en liefde. Het kan je meer helderheid geven over je pad en de diepere betekenis van het leven. Magische truffels zijn in staat levens blijvend te veranderen en transformeren.

Boek een gratis intake sessie

Retreat elementen


Verblijf op retreat centrum de Tinus Boom

Je verblijft op een luxueuze retreatplek, in het zuiden van Nederland. De Tinus Boom is een plek die je uitnodigt thuis te komen bij jezelf, omringd door de natuur en speciaal gecreëerd voor het geven van ceremonies. De 2 en 3-persoons slaapkamers zijn ingericht vanuit de elementen aarde, water, vuur en lucht. De Tinus Boom is gelegen in Almkerk, Brabant, op ongeveer een uur afstand van Amsterdam.


Image
Begeleiding vanuit het hart

Anne en Karlijn zijn aanwezig vanuit de diepte van hun hart en creëren een veilige ruimte en magisch veld, gevuld met liefde en compassie. De ceremonies worden bewust opgebouwd met begeleide sharings, meditatie, lichaamswerk en beweging. Op deze manier ben je in staat dieper in je lichaam te zakken en de ceremonies in te gaan vanuit een plek van vertrouwen en overgave.


Image
Ontspanning, bezinning en verbinding

Naast twee ceremoniële dagen, zijn er 2 volledige dagen voor integratie. Gedurende deze dagen helpen wij je om de inzichten die je hebt ontvangen te integreren middels sharings, schrijven, reflectie en beweging. Daarnaast is er genoeg ruimte om te verdwalen in de tuin/natuur, rond het vuur te zitten of jezelf op te laden in de spa.


Image

Volledig verzorgde vegetarische maaltijden

Alle maaltijden worden bereid met seizoensgebonden, biologische producten. Tamara is onze chef-kok en kookt vanuit haar hart en ziel. Ze kookt aan de hand van de elementen water, aarde, vuur en lucht en alle maaltijden zijn uitgebalanceerd en afgestemd op de reis die we maken.


Image

Inclusief (gratis) intakesessie en integratie sessie

Een online intake gesprek is onderdeel van het retreat-pakket. Dit intakegesprek is gratis en bedoeld om kennis te maken en te zien of deze retreat voor jou is. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen, is er ruimte voor vragen en zoomen we dieper in op je intentie.
Om de ervaring van de retreat optimaal te integreren in je dagelijkse leven en te verankeren in jezelf voor transformatie, heling en groei, plannen we na de retreat een 1-1 (online) integratie sessie. We nemen door hoe het je vergaan is na de retreat en wat nog om aandacht vraagt om de inzichten dieper te verankeren of concrete stappen voor verandering te zetten.


Image

Image
Image
Image

Praktische Informatie

Datum en tijd:
Vrijdag 22 september t/m woensdag 27 september 2023
Aankomsttijd vrijdag: 17.00 uur
Eindtijd woensdag: 13 uur

Locatie:
Retreat Centrum ‘De Tinusboom’
Hoekje 4
4286 LN Almkerk
Nederland

Prijs:
Vroegboekkorting: € 2250,- inclusief BTW* (t/m 15 juli 2023)
Reguliere Prijs: € 2400,- inclusief BTW* (vanaf 16 juli 2023)

* De prijs is inclusief accommodatie, volledig verzorgd retreat programma en catering op basis van vegetarische maaltijden.
Vlucht en reiskosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Registratie:
Ben jij er klaar om een deep dive te maken in jezelf en een blijvende shift te creëren in je leven?
Voel je de call om deel te nemen?

Meld je aan via deze link: www.truffelceremonies.com/contact .

Wij zullen alle voorbereidende informatie naar je toesturen en je uitnodigen voor een gratis online intakegesprek.

Liefs,
Anne & Karlijn