Image
Wij zijn Karlijn en Anne

We hebben beide jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen en zijn overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weten we vanuit eigen ervaring. En dat nemen we waar in de mensen en processen die we begeleiden. Anne en Karlijn creëren samen een magisch veld in een veilige setting en doen dit vol liefde, passie en overgave.

truffel-ceremonies-karlijn
Over Karlijn

Over mij
Ik werk als psychedelic therapist en facilitator in Nederland. Het is mijn missie om mensen te verbinden met de wijsheid van hun hart. De plek waar alle antwoorden gevonden kunnen worden. Ik heb een diep geloof dat we onze eigen medicijnmannen en vrouwen zijn. We hebben de potentie onszelf van binnenuit te helen. Ik ben op een missie om het medicijn met de wereld te delen, voor diegene die klaar zijn om in het potentieel van de authentieke zelf te stappen en een leven te leiden vanuit vertrouwen, liefde en kracht. 

Van binnenuit
Zo’n 10 jaar geleden maakte ik mijn eerste medicijn reis met moederplant Ayahuasca. Deze reis heeft mijn bewustzijn enorm verruimd en was het startpunt van vele reizen en een diep innerlijk transformatieproces. Een aantal jaren geleden kreeg ik een roep van binnenuit om vanuit mijn ervaring en diepte anderen te begeleiden in hún transformatieproces.

Transformatiewerk
Ik startte een intensieve opleiding gericht op transformatiewerk binnen de gewijde reis en heb een aantal jaren als begeleider gewerkt binnen ceremonies. Het mooiste werk wat er is! Toen ik Anne tegenkwam was het liefde op het eerste gezicht en voelde we allebei de roep om samen te gaan werken waar nu Truffel Ceremonies uit geboren is. We doen dit op een geheel eigen(zinnige) manier met een gedeelde passie: mensen terugbrengen naar hun authentieke zelf en diepste bezieling.

Mijn bezieling
Naast het werken met de truffel vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn. Ik woon in mijn tiny house in het bos en houd ervan om lange hikes te maken. Op vrijdagavond vind je me waarschijnlijk op de ecstatic dancefloor. Je vindt me regelmatig rond het kampvuur en mijn hart gaat stralen van mooie gesprekken met vrienden onder de sterrenhemel. 

Meer over mij en mijn werk is te vinden via mijn website: karlijnscheffers.nl

~

Over Anne Olree

Authentieke zelf
De essentie van alles wat ik doe gaat over mensen weer verbinden met hun authentieke zelf. Als we ons weer verbinden met ons authentieke zelf (hart of ziel) en herinneren dat we onderdeel van de natuur zijn, niet afgescheiden, maar verbonden met alles om ons heen, zijn we in staat onszelf te helen. De truffel is een fantastische tool om deze herinnering mogelijk te maken - verbindingen weer “aan” te zetten in ons systeem.

Zuid-Amerikaanse tradities en sjamanen
Werken met geestverruimende middelen is altijd een van mijn grootste fascinaties geweest. Vroeger had ik niet kunnen bedenken dat mijn hobby mijn werk zou worden. Sinds 2014, toen plantenmedicijnen op mijn pad kwamen, heb ik vele reizen gemaakt, zowel als deelnemer als assistent/facilitator. Ik heb met veel sjamanen en wisdom keepers uit Zuid-Amerika gewerkt, geleerd van hen en hun traditie. Het meest ben ik geïnspireerd door de Huni Kuin, de kleurrijkste tribe uit Brazilië waar ik ontelbare keren mee gewerkt heb en die ik een paar keer bezocht heb diep in de jungle in Brazilië. Daar heb ik ervaren wat leven in zijn puurste vorm, in harmonie met de natuur, is.

Optimale setting truffel ceremonies
Daarnaast werkte en experimenteerde ik in Nederland met truffels en paddenstoelen in verschillende set en settings, met begeleiding en muziek. Net zo lang tot de perfecte setting gecreëerd was voor een optimale journey. Toen ik Karlijn ontmoette was het een feest der herkenning iemand te ontmoeten die dezelfde passie heeft voor dit werk. Met truffel ceremonies hebben we een setting gecreëerd die voor ons passend voelt en aansluit bij de behoeftes van deze tijd.

Oosterse en Westerse tradities
Ik heb een ruime achtergrond en ervaring met Oosterse wisdom tradities op het gebied van yoga, meditatie en tantra. Ik heb jaren yoga- en meditatieles gegeven in Amsterdam. Daarnaast begeleid ik als coach en therapeut mensen in transformatieprocessen vanuit mijn praktijk aan huis. Ik ben als Jungiaans coach gespecialiseerd in het werken met en betekenis geven aan de inhouden van het onbewuste. Met name in psychedelic integration sessies zet ik dat in om betekenis te geven aan symbolische beelden die in een psychedelische reis omhoog komen.

Veiligheid, vertrouwen en neutraliteit
De belangrijkste lessen die ik in al die jaren geleerd heb van de mensen met wie ik gewerkt heb, zijn het belang van veiligheid, vertrouwen en neutraliteit. Dat is wat ik innerlijk heel diep kan voelen in mezelf en dat vormt de basis in mij die maakt dat ik de veilige setting kan creëren in het werk dat ik doe: vanuit een neutrale ruimte in mezelf, zodat de heling bij de ander plaats kan vinden van binnenuit.

Meer informatie over mij en mijn werk is te vinden via mijn website: anneolree.nl

truffel-ceremonies-anne
truffel-ceremonies-reviews