PRIVE CEREMONIES

Privé Truffel Ceremonies

In een privé truffel ceremonie is alle aandacht voor jou. De hele sessie en het traject van intake tot integratie staat in het teken van jouw proces en we begeleiden je daarin intensief.

Een privé truffel ceremonie is een bijzondere ceremonie in een intieme setting van cliënt en facilitator. De set en setting, de space die we met elkaar creëren is de basis voor de innerlijke reis. We vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan zakken in het lichaam en een basis van veiligheid en vertrouwen creëren in jezelf en tussen ons tweeën.

Tijdens de reis zijn wij als psychedelisch therapeut aanwezig. Als je terecht komt in een uitdagend proces staan wij naast je om je door de moeilijke stukken heen te begeleiden. Hierdoor ben je in staat nog dieper te zakken in jezelf en de reis.

Privé Truffel Ceremonie Proces
 • Online intake sessie: We maken kennis, beantwoorden eventuele vragen en krijgen zicht op je intentie.
 • Privé truffel ceremonie: Globaal  ziet een dag er als volgt uit:
  • 10-11 aankomen, delen van intenties, meditatie, bodywork, emotional release
  • 11-16 truffel ceremonie
  • 16-17 afronding & integratie
 • Optioneel: Online integratie sessie: Het is aan te raden een integratiesessie te boeken een dag of een paar dagen na de ceremonie. In deze sessie geven we betekenis aan de psychedelische ervaring en begeleiden we je om de inzichten te integreren en concreet te maken in je dagelijkse leven. Een losse integratiesessie kost 150 euro voor een sessie van 1 uur.

Locatie

De truffel ceremonie kan plaatsvinden bij jou thuis of op een externe locatie. De externe locatie boek je zelf, bijv een huisje via airbnb. Mocht dat een probleem zijn, dan kunnen we kijken naar opties via ons netwerk.

Prijs

Prijzen op aanvraag. 

Boek direct je online intake sessie

Wat bieden wij nog meer

Truffel Ceremonie & Coaching pakketten

Afhankelijk van je persoonlijke ontwikkelpad is het aan te raden een truffel ceremonie pas te starten nadat we een aantal coaching/therapie sessies hebben gedaan. Hierdoor kunnen we bouwen aan een stevige ik-sterkte en kan je de truffel ceremonie optimaal ervaren, ontvangen en integreren. De coaching sessies na de ceremonie zijn gericht op integratie en concrete actie. In het intake gesprek kijken we naar de precieze invulling van sessie(s) voor en na de ceremonie. 

Een truffelceremonie kan een levensveranderende ervaring zijn en stukken uit het onbewuste naar boven halen, waar je echt klaar voor moet zijn. Het is belangrijk stevig in jezelf te staan om die aan te kunnen kijken en integreren.

In de coaching sessies gaan we op onderzoek om te kijken waar in je leven je een shift wilt ervaren. We onderzoeken blokkades, angsten en schijnen licht op waar dit in je leven is ontstaan. We helpen je bij het doorzien van gedragspatronen, coping-mechanismen en conditioneringen van vroege levenservaringen. Door coaching en een ceremonie te combineren ontstaat er een verruimd bewustzijn en meer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen.

Onderstaand de prijzen voor coaching en support pakketten, die extra te boeken zijn: 

 • Coaching sessie: 150 euro*
 • Support level 1: 2 coaching sessies: 300 euro*
 • Support level 2: 4 coaching sessies: 550 euro*
 • Support level 3: 6 coaching sessies: 750 euro*

(*) prijzen inclusief BTW

Contra-indicaties

Bij sommige aandoeningen is het niet aan te raden om truffels te nemen, zoals hartaandoeningen, psychose gevoeligheid en schizofrenie. Ook bij gebruik van (sommige) medicatie is het af te raden met truffels te werken. Neem contact met ons op als dit op jou van toepassing is.

Image